Alentaja sopii moneen käyttöön
Alentaja-levitteet sopivat tietysti levitteeksi leivälle tai puuroon rasvasilmäksi, lisäksi Alentaja +kalsium, Alentaja +kalium ja Alentaja margariini 60 sopivat myös ruoanlaittoon ja leivontaan korkeamman rasvapitoisuutensa vuoksi. Tältä sivulta löydät maistuvia vinkkejä ja reseptejä miten hyödyntää Alentajaa monipuolisesti. Tutustu herkullisiin resepteihin ja kokeile!
Kolesteroli ja ruokavalio
Sydänystävällinen ruokavalio on tehokas tapa alentaa kolesterolia luonnollisesti. Tutkimukset osoittavat, että päivittäisten ruoka- ja juomavalintojen avulla voit alentaa veren kolesterolitasoja merkittävästi. Lisäämällä ruokavalioosi runsaasti kolesterolia alentavia ruokia, kuten kasviksia, marjoja, hedelmiä ja täysjyväviljavalmisteita voit saavuttaa jopa 30–40 %:n laskun kolesteroliarvoissa. Myös pähkinät voivat auttaa alentamaan kolesterolia. Valitse vähärasvaisia vaihtoehtoja ja kiinnitä erityistä huomiota rasvan ja hiilihydraattien laatuun. Samalla on tärkeää välttää ruokia, jotka voivat nostaa kolesterolia. Vähennä suolan ja sokerin määrää ruoissasi ja nauti kananmuniakin kohtuudella. Ota siis tavoitteeksi vähäsuolainen ja vähärasvainen ruokavalio, niin sydämesi kiittää sinua. Lue lisää käytännön vinkkejä kolesterolin alentamiseen ruokavalion avulla ja löydä tasapaino terveellisen elämän ja nautinnollisen ruoan välillä.