
Ainekset: |
|
12 viipaletta | paahtoleipää |
80 g | Alentaja 60 -margariinia |
4 kpl | broilerin rintafileitä |
30 g | Alentaja 60 -margariinia |
suolaa ja mustapippuria maun mukaan | |
4 rkl | dijon-sinappia |
2 kpl | pihvitomaattia viipaleina |
2 kpl | avokadoa viipaleina |
1 kpl | punasipulia ohuina renkaina |
12 kpl | aurinkokuivattuja tomaatteja |
8 siivua | cheddarjuustoa |
viimeistelyyn |
|
8 kpl | varrastikkuja |
8 kpl | miniluumutomaatteja |
4 kpl | chilipalkoja |
Valmistusohje
Voitele paahtoleivät Alentaja-margariinilla ja paahda niiden pintaan kaunis väri joko pannulla tai uunissa.
Kypsennä rintafileet rasvassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Voitele paahdetut leivät dijon-sinapilla ja kokoa raaka-aineet leipien väliin.
Paina leipien kulmista varrastikut läpi pohjaan saakka. Koristele tikut pujottamalla niihin miniluumutomaatit sekä puolikkaat chilipalot.
Leikkaa leivät halki ja tarjoile.