Millainen tuote Alentaja on ja kenelle se sopii?

Suomen ostetuin kolesterolia alentava levite Alentaja*  on Suomessa valmistettu rypsiöljypohjainen levite, johon on lisätty kasvisteroleita. Tuote on tarkoitettu sinulle, jonka veren kolesteroliarvot ovat suurentuneet. Kasvisterolien on tieteellisesti osoitettu säännöllisesti käytettynä ja yhdessä terveellisten elämäntapojen ja monipuolisen ruokavalion kanssa alentavan tehokkaasti veren haitallista LDL-kolesterolipitoisuutta jopa 7-12,5 % jo 2-3 viikossa. Kasvisterolit voivat pienentää myös veren kokonaiskolesterolia, mutta eivät vaikuta hyödylliseen HDL-kolesteroliin. Muistathan, että tuotteiden teho säilyy niin pitkään kuin tuotteita käytetään säännöllisesti.

Parhaan tehon saavuttamiseksi kasvisteroleita tulisi saada 1,5-3,0 grammaa päivittäin. Tämä tarkoittaa sitä, että Alentaja +kalsium, Alentaja +kalium tai 60 -levitettä pitäisi käyttää noin 20-32 g tai Alentaja Plus 50 -levitettä 25-30g päivässä.

Ainoa kotimainen kolesterolia alentava levite tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kolesterolin alentamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!