Välimeren feta-kasvisleipä on ihanan ruokaisa leipä esimerkiksi evääksi. Munakoiso voi olla tarjoiluvaiheessa lämmintä tai kylmää.
Ainekset: |
|
2 |
pehmeää kuituleipää
|
1 rkl |
Alentaja 60 -margariinia
|
Lisäksi:
|
|
1/2 |
pieni munakoiso
|
1 |
valkosipulinkynsi
|
1 rkl |
Alentaja 60 -margariinia
|
ripaus suolaa myllystä
|
|
1 |
paahdettu paprika
|
50 g |
fetajuustoa
|
muutama varsi tuoretta basilikaa
|
|
mustapippuria myllystä
|
|
6 kpl |
oliiveja
|
Valmistusohje
Voitele kuituleivät Alentaja-margariinilla.
Viipaloi munakoiso ohuiksi viipaleiksi ja kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
Kuumenna kevyesti Alentaja-margariini pannulla ja paista kevyellä lämmöllä munakoisoviipaleita hetki molemmin puolin, kunnes pinta on pehmeä ja kauniin värinen.
Rouhi pinnalle ripaus suolaa myllystä.
Leikkaa paahdettu paprika kahteen osaan ja jaa leiville. Laita päälle munakoisoviipaleet, fetajuusto kuutioina, basilikaa ja mustapippuria myllystä. Koristele oliiveilla.
Pakkaa mukaan evääksi tai nauti heti.