Ainekset: |
|
4 viipaletta |
ruispaloja
|
4 |
jääsalaatinlehteä
|
40 g |
Alentaja +kalium -levitettä
|
8 viipaletta |
kylmäsavulohta
|
4 viipaletta |
savujuustoa
|
120 g |
jokiravunpyrstöjä
|
2 oksaa |
tilliä
|
1/2 kpl |
punasipulia suikaleina
|
4 rkl |
valkosipulimajoneesia
|
40 g |
lohenmätiä
|
Valmistusohje
Paahda ruispalat ja voitele ne Alentaja-margariinilla.
Aseta kunkin leivän pohjalle jääsalaatinlehti ja kokoa päälle savujuusto, kylmäsavulohi sekä jokiravut. Koristele tillillä ja punasipulilla.
Viimeistele leipä valkosipulimajoneesilla, lohenmädillä ja rouhitulla mustapippurilla.