Keiju Alentaja margariini 60 400 g

Rypsiöljyä ja kasvisteroleja sisältävä levite, jossa rasvan osuus on 60 % eli se soveltuu paitsi levitteeksi, myös ruoanlaittoon, paistamiseen ja leivontaan. Säännöllisesti käytettynä ja osana terveellistä elämäntapaa sekä monipuolista ja tasapainoista, runsaasti kasviksia ja hedelmiä sisältävää ruokavaliota Keiju Alentaja pienentää tehokkaasti, turvallisesti ja pysyvästi veren LDL kolesterolia 7–10 %. Sopiva käyttömäärä on noin 4–8 tl. päivässä. Keiju Alentaja 60 on laktoositon, maidoton, soijaton ja vegaaneille sopiva Sydänmerkki-tuote. Pakkauskoko 400 g.

Aineosat

Rypsiöljy (43 %), vesi, kasvisteroliesteri (kasvisterolia 7,5 %), kasvirasvat (SG-palmu** ja kookos vaihtelevina osuuksina), suola (0,9 %), emulgointiaineet (E471 kasvirasvasta, auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni) **Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä

Ominaisuudet

  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
  • Sydänmerkki
  • Vähälaktoosinen
  • Soijaton
  • Säilöntäaineeton
  • Lisäaineeton
  • Vitaminoitu

Ravintosisältö 100 g

Energia2220 kJ / 540 kcal
Rasva60 g
josta tyydyttynyttä13 g
kertatyydyttymättömät rasvat31 g
monityydyttymättömät rasvat16 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Proteiini0 g
Suola0,9 g
E-vitamiini9 mg
A-vitamiini800 μg
D-vitamiini10 μg
----------------------------------
Omega-34 g
Omega-612 g
Laktoosi0 g
Kasvisteroli7,5 g